5-PATH® hypnoterapi

 

5-PATH® hypnoterapi er den bedste gave, du kan give dig selv.

5-PATH® hypnoterapi et meget avanceret hypnosesystem. Det er det bedste i verden. 5-PATH® står for “fem faset avanceret tranformerende hypnose”. Det er udviklet på The Banyan Hypnosis Center af den amerikanske hypnoterapeut Calvin D. Banyan.

5-PATH® er en yderst effektiv og stærk teknik inden for hypnosefaget. Teknikken er meget struktureret i dets anvendelse.

Mål

Igennem hypnose får vi mulighed for at ændre på fastlagte mønstre og vaner, som hæmmer os i at leve på den måde, vi gerne vil.

Målet med et 5-PATH® forløb er, at neutralisere de gamle overbevisninger, mønstre og vaner, som du ønsker at slippe for. Jeg arbejder meget målrettet med at finde årsagen til dit problem og dernæste neutralisere den. Samtidig arbejder vi i fællesskab på at opbygge nye vaner, tanker og følelser, så du bedre kan nå dine individuelle mål. Altså vil jeg igennem samtale hjælpe dig med at finde frem til de forhindringer, der ligger i vejen for at forandringerne kan ske. Når jeg så bagefter guider dig i hypnose, vil du opleve en dejlig afslappende tilstand, hvor du sidder godt og behageligt i min bløde stol med lukkede øjne og er samtidig helt klar over, hvad der sker.

Der findes mange problemstillinger, som 5-PATH® kan hjælpe med fx: angst, vægttab, rygestop, stress, tankemylder, nervøsitet, eksamensangst, præstationsangst, sceneskræk, tristhed, alkoholmisbrug, indre uro, seksuelle problemer, sengevædning, selvværd, sportspræstationer, ked-af-det-hed, fjernelse af angst for fx fugle, hunde, edderkopper m.m.

Klinikken har forskellige forløg, som mange af disse problemstillinger og udfordringer kommer ind under:

Styrk dit selvværd

Få det godt. Stress-, depression- og angstforløb

Bliv en sundere og gladere dig. Vægttabsforløb

Ikke-ryger

Indre ro til eksamen

 

Når du har booket, hvad så?

Når du booker et 5-PATH® forløb hos mig, booker du 5 sessioner med 4-10 dages interval. Vi aftaler alle tiderne med det samme. Hver session var op mod 2 timer.

Når du kommer til første session hos mig, får du allerførst en pretalk, hvor jeg fortæller dig om og forklarer sindets funktioner set ud fra en hypnoterapeutisk synsvinkel.

Jeg vil dernæst bede dig give en kort beskrivelse af din problemstilling og sammen vil vi finde de ønsker og mål, du må have.

Det er meget vigtigt, at du føler dig helt sikker og tryg ved at skulle i hypnose, og jeg vil sørge for, at du får al den tid, du har brug for til at få svar på dine spørgsmål om hypnose.

Når jeg laver 5-PATH® vil jeg (modsat almindelige hypnoterapeuter) altid teste mine klienter for den rette hypnosedybde. Det gøres både via synlige og usynlige tests. De synlige tests, så du ved, at du har været i hypnose. Det er nemlig sådan, at man ikke kan mærke hypnose, så med de synlige tests, erfarer du, at du er i hypnose. De usynlige tests skal kun bruges af mig, som arbejdsredskab.

Jeg er uddannet i at hjælpe dig fri af gamle, negative mønstre og overbevisninger, så der er lettere vej til succes og positiv udvikling.

Du skal vide, at jeg ikke er tryllekunstner. For at selve hypnosen kan lykkes hensigtsmæssigt med de resultater, du ønsker, kræver det også et stykke arbejde af dig. Det er nemlig helt umuligt at hypnotisere et menneske imod dets vilje. Du kan forestille dig, at du ikke kender vejen og jeg er navigationen i bilen, der fortæller hvilken vej, du skal. Eller at vi danser sammen, hvor jeg er herren, der styrer og du følger mit faste armtag i dansen. Det bliver en god dans.

Ring gerne til mig og lad os tage en snak om dine problemstillinger. Jeg vil gerne fortælle dig noget mere, så vi sammen kan finde den rigtige vej for dig.

På gensyn.

Ring helt uforpligtende på telefon 21404421 eller book tid her.