Få det godt. Stress-, depression- og angstforløb

Har du stress?

5-Path er effektiv mod stressKender du det, at du bare slet ikke kan overskue tingene mere? Du når kun det halve af det, du planlægger. Alt hober sig op og alligevel får du sagt ja eller planlagt alt for meget.

Du har utrolig let til tårer.

Du har en kort lunte. Farer op, så du bagefter synes, det er ubehageligt og for meget.

Du er irritabel.

Du synes, der er for meget larm.

Det summer i dit hoved.

Du bliver let svimmel.

Du har hovedpine.

Du sover dårligt.

Du synes, det er bedst, når du selv gør tingene.

Du har svært ved at koncentrere dig og glemmer ofte ting.

Måske er du stresset?

Stress kan være forårsaget af ydre faktorer og indre faktorer.

De ydre er alle dem, du dagligt udsættes for fx for stort pres på arbejdspladsen, dårligt arbejdsklima, sygdom i familien, skilsmisse, økonomisk usikkerhed, afskedigelse m.m. De indre stressfaktorer er fx hvis du som barn er blevet misbrugt, har oplevet overfald, har haft en utryg barndom, dårligt selvværd, negativt selvbillede, misforståelser, bitterhed, indebrændt vrede mm.

Måske har du en depression?

hypnoterapi slipper depressionen fri og giver fornyet energiEn depression er så ubehageligt for kroppen og sindet at opleve. Der er forskellige ting, som påvirkes, når man bliver ramt af depression.

Du sover dårligt om natten.

Du bliver enormt træt hele tiden, men kan ikke finde ro.

Du mister al energi og lyst til noget.

Du mister fuldstændig glæden ved ting. Du kan fx slet ikke se, når solen skinner eller glædes over andre små ting, som før var nemt at glædes over.

Du kan ikke tage initiativ til noget.

Når man oplever denne slags depression, er det i mit regi vigtigt at skelne mellem en depression, hvor det er behandlingskrævende i det danske sundhedssystem og en depression, hvor man i al for lang tid har været belastet af negative tanker, tristhed, ked-af-det-hed, ensomhed, frustration m.m.

Hvis du har den slags depression, der er behandlingskrævende i sundhedssystemet er det vigtigt, at du opsøger din egen læge.

Hvis du har den sidste slags depression, vil jeg kalde det en sund og naturlig depression. En depression der fortæller dig, at der er noget i dit system, der er helt galt. At det er tid til at tage en pause og få hjælp til at komme videre. At der er en god grund til din nedtrygthed, udmattethed og manglende energi. Den slags depression vil fortælle dig noget, som kan hjælpe dig videre til et bedre og gladere liv.

Angst er rigtig ubehageligt.

angst neutraliserer dit alarmsystem, så din angst forsvinderDet skønnes at hver femte dansker på et tidspunkt kommer til at opleve angst. Nogle lider dagligt af angst.

Angst er en følelse, man oplever, når man bliver bange for noget og der reelt ikke er fare på færde. Det er helt naturligt for mennesket at opleve at blive bange, hvis der er en reel fare på færde. Hvis du fx bliver overfaldet, der står en sulten tiger foran dig eller måske er ved at synke med et skib. På sådanne tidspunkter er det helt naturligt og helt okay at blive bange. Det er faktisk kun godt.

Men mange mennesker oplever angst på alle mulige andre tidspunkter, hvor kroppen fortæller dem, at der er fare på færde – uden at der er.

Det kan opleves som hjertebanken, indre uro, myldertanker, åndenød, pludselige svedture, svært ved at tale, rystende hænder og ben m.m. Det kan være svært at styre angsten.

Angst kommer ofte af misforståelser i din underbevidst. Små ting som kan hobe sig op og blive værre og værre.

Hvis du oplever angst, ved du oftest godt, at der ikke er noget at være bange for. Hele dit nervesystem og din underbevidsthed styrer dig i den situation, så din helt egen bevidsthed må ligge underdrejet, selvom den godt ved, hvad sandheden er.

Hypnoterapi kan hjælpe dig. Her kan jeg hjælpe dig med at neutralisere hele dit alarmsystem, så du kan reagere hensigtsmæssigt i alle dit ting, der sker i dit liv. Ikke mindst i se situationer, hvor du nu oplever, at det er enormt svært at håndtere og hvor angsten fylder.

 

Læs mere om priser og booking