Ikke-ryger

ikke-ryger

Er du ryger eller ikke-ryger?

Ryger?

Okay, vil du gerne være ikke-ryger?

Du har måske prøvet at stoppe med at ryge før. Du ved, at rygning er meget sundhedsskadeligt og at der er stor risiko for at få alvorlige sygdomme. Rygning lugter og er dyrt. Du vil med få behandlinger hos “Martines”, kunne blive ikke-ryger.

Hvad venter du egentligt på?

Når man starter på et ikke-ryger forløb hos Martines, så får man hypnosebehandling, telefonsamtale, god hjælp og vejledning.

Hypnoterapi er en ekstrem enkel måde at blive ikke-ryger på.

Basis pakke:

Hvis du tidligere (med succes) har stoppet med at ryge, det var rimelig nemt for dig at stoppe, men ikke at holde dig røgfri efterfølgende, vil jeg anbefale dig at booke 2 sessioner med ca en uges mellemrum (helst ikke længere en 7 dage imellem). Dette forløb indeholder 2x ikke-ryger sessioner. I nogle tilfælde er der behov for ekstra sessioner/ samtaler, som betales/ bookes sessionsvis. Det aftaler vi undervejs i forløbet.

Stor pakke:

Hvis du flere gange har forsøgt at blive røgfri, men det har været fuldstændig håbløst og vanskeligt for dig, dit humør har været overbelastet, din energi i bund og din familie har måske endda bedt dig tage en smøg, fordi dit temperament var helt oppe i det røde felt, så vil jeg anbefale dig dette forløb.

Læs mere om priser og booking her