Indre ro til eksamen

eksamensangst angst til eksamenRigtig mange oplever eksamensangst.

Eksamensangst er meget udbredt. Rigtig mange oplever unødvendig uro og angst i forbindelse med eksamen. Det er langt fra alle, der synes, det er sjovt og fedt at gå til eksamen og skulle præstere lige her og nu. For nogle kan der opstå virkelig ubehagelig angst, man kan ikke tænke klart, man bliver svimmel, får kvalme, sveder, går i sort og måske er man så bange inden eksamen, at man slet ikke holde det ud.

Det er selvfølgelig helt okay og naturligt at være nervøs inden og under en eksamen. Det er naturligt, at kroppen producerer adrenalin, så vi kan tænke klarere og præstere godt. Det er naturligt, at man kan mærke, at hjertet banker lidt ekstra i den situation. Det er bare adrenalinen, der hjælper os. Det sker der ikke noget ved.

Hvad hvis jeg ikke kan styre det?

Hvis det påvirker dig så meget, at det ødelægger din tid før, under og efter eksamen, kan hypnose hjælpe dig.

Hvis din krop går i panik og alarmberedskab over eksamen, så bliver både du og din krop enormt stresset. Det er ikke rart og det kan påvirke din præstationsevne og dermed din eksamen.

I hypnoterapien kan vi arbejde med dit selvværd og din selvtillid. Vi kan arbejde med hvorfor, du har det, som du har det, og hvor dine udfordringer kommer fra. De ligger oftest i underbevidstheden og den kan vi ikke selv styre bevidst. Din underbevidsthed styrer for det meste dine handlinger. I hypnoterapien kan vi få dig til at se på og forstå dig selv på en meget mere positiv måde.

Basis forløb:

Eksamensboost, som giver dig ro til din næste eksamen. Start sessionerne 2-3 uger inden din eksamensperiode. Dette forløb indeholder 2 sessioner. I nogle tilfælde er der behov for ekstra sessioner/ samtaler, som betales/ bookes sessionsvis. Det aftaler vi undervejs i forløbet.

Stort forløb:

Med dette forløb vil du få en vedvarende og varig forandring i forbindelse med eksamen og præstationer. Det vil fremadrettet ikke kun påvirke din eksamensangst, men også din måde at se og opleve dig selv, andre og verden omkring dig på. Det vil give dig en indre ro, som du især også kan mærke til jobsamtaler, taler, på scenen, foredrag m.m.

 

Læs mere om priser og booking her