7th Path Selvhypnose®

7th Path Selvhypnose®

7th Path Selvhypnose® er et genialt system, du meget nemt kan lære. Det er super effektivt, hvis du er stressramt, har angst, er trist, har lavt selvværd, samt hvis du ønsker at lave nogle ændringer i dit liv.

Kender du det, at du bare er super motiveret til at komme i gang med din målsætning fx vægttab, rygestop, træning eller andet? Du går i gang, hænger i, kæmper… Og dumper total på næsen… falder i… bliver sur og irriteret på dig selv… begynder at spise/ ryge igen… bare denne ene gang… i morgen er jeg klar igen…

Kender du det? 7th Path Selvhypnose® kan hjælpe dig med det. Det er et system, som kræver lidt af dig. Hvis du vil tabe dig, stoppe med at ryge eller andet, kræver det en indsats af dig. Igennem hypnosen (både 5-Path og 7th Path) rasler kiloene ikke bare af dig af sig selv. Du skal gøre en aktiv indsats, som hypnosen er meget behjælpelig med.

Lidt om systemet

Systemet er et helt unikt system og er udviklet at Calvin D. Banyan på The Banyan Hypnosis Center, USA.
7th Path Selvhypnose® er ikke normal selvhypnose, som du måske har set andre steder. Det har en ekstra dimension. Det har en sind-sjæl-krop tilgang, så du vil opleve effekt på flere planer. Du kan være ateist, troende eller spirituel, og stadig udføre selvhypnosen – og få god effekt af det.

Hvad kan 7th Path Selvhypnose® gøre for dig?
  • Det kan neutralisere og reducere stress og indre uro
  • Det kan give dig bedre søvn
  • Det kan bringe bedre humør og positivitet ind i dit liv igen
  • Det kan give dig større selvtillid
  • Det kan give dig positive forandringer, som du tidligere har kæmpet med
  • Det kan give dig ro, som kan betyde bedre indlæring for dig
  • Det kan forbedre dine relationer til dig selv og andre
  • og andre positive forandringer, der vil ændre dit liv til det bedre

Når man anvender systemet, kan man groft sagt sige, at man tømmer computeren for virus. Man kan ikke fylde på af positive forandringer, før man er tømt for uhensigtsmæssig programmering. Du kan fx forestille dig, at du er en computer og får installeret et anti-virus-program, som skal fjerne al fejlagtig programmering, før du kan arbejde videre med computeren. I menneskets situation kan det fx være, når du tænker, at du ikke er god nok, at du er grim, tyk, dum, ikke ønsket, dårlig, at du aldrig taber dig o.s.v. Alle de fejlagtige ting, vi kan overbevise os selv om, vil fjernes vha. selvhypnose. Når du fjerner den gamle programmering, vil du allerede føle dig meget bedre tilpas.

Hvordan kan jeg lære det og hvad kræver det af mig?

Der er lidt forskellige måder, hvorpå du kan lære 7th Path Selvhypnose® hos Martines.

Når du booker et 5Path forløb (5 sessioner), vil du altid få tilbudt at lære 7th Path selvhypnose, på en ekstra session til kun 600,- oveni.

7th Path Selvhypnose® forløb, holdundervisning er en mulighed, hvis du har lyst til at følge et af de hold, jeg opretter løbende hen over året. Der vil være andre deltagere på holdet og I kan evt. drage nytte af hinandens effekt af selvhypnosen.

Hvis du selv kan samle et hold af veninder, kolleger, bekendte eller andet (dog minimum 5 på et hold), som har lyst til at lære 7th Path Selvhypnose®, så kontakt mig. Jeg vil kunne lave et hold KUN for jer.

7th Path Selvhypnose®, individuelundervisning er også en mulighed for dig, der ønsker at lære selvhypnose. Undervisningen er det samme som på hold, bare individuel undervisning.

Og hvad kræver det så?

Det kræver først og fremmest, at du kommer til undervisningsgangene. Dernæst kræver det, at du bruger tid på det hver morgen, midt på dagen og om aftenen. Det tager ikke lang tid, og den tid du bruger på det, er godt givet ud. Til gengæld er det et system, du kan bruge resten af dit liv og du kan i perioder have fokus på forskellige positive forandringer inden i dig.

 

klik videre til booking knap