Hvad gør selvhypnosen for mig?

7th Path Selvhypnose ® gør en kæmpe forskel for mig i hverdagen. Nu skal jeg fortælle dig, hvordan jeg mærker det.

Jeg lærte at lave 7th Path Selvhypnose ®, da jeg selv var i et behandlingsforløb med kombineret 5-PATH® hypnoterapi og 7th Path Selvhypnose ®. Jeg startede mit individuelle forløb i december 2016. Inden da havde jeg ALDRIG hørt om hverken 5-PATH® hypnoterapi og 7th Path Selvhypnose®. Jeg havde hørt om hypnose og hypnoterapi, men ikke denne specielle form for hypnoterapi. Jeg troede faktisk, hypnose var sådan lidt hokus pokus, og ærligt, så var jeg en anelse bange for det.

Nå, men det er en helt anden historie end den, jeg vil fortælle dig i dag.

Jeg har tidligere været presset… MEGET endda. Stress, depression, angst… og igen stress, depression, angst… og igen… og igen… Det har været forfærdeligt at komme igennem. Hele mit indre skreg og jamrede sig: “Så gør dog noget!”

Efter jeg gennemgik et 5-PATH® hypnoterapi forløb og samtidig lærte 7th Path Selvhypnose®, fik hele mit indre system ro. Det boblede ikke af sted mere og jeg blev ikke så nemt slået ud af kurs. Jeg kunne pludselig sove godt om natten og jeg var ikke ked af det mere. Min stress slap mig. Jeg fik meget bedre selvværd. Jeg var sågar begyndt, at synes om min egen krop (hvilket jeg ALDRIG har oplevet før). Jeg gik pludselig ikke op i, hvad andre tænkte. Jeg blev glad. Min hovedpine forsvandt.

Hæng i

Jeg har lavet 7th Path Selvhypnose® næsten hver dag siden, jeg lærte det. Jeg har igennem min uddannelse til at blive 5-PATH® hypnoterapeut og 7th Path Selvhypnose® underviser selvfølgelig fået en masse mere baggrundsviden og teknikker, jeg kan arbejde ud fra og lærer fra mig, når jeg i min klinik samarbejder med klienterne.

Jeg skal være ærlig, at der er dage, hvor det er glippet for mig. Jeg er jo kun et menneske. Nu skal jeg fortælle dig om den sidste gang, jeg ikke fik det gjort. Det er en åbenlyst øjenåbner for mig.

7th Path Selvhypnose®

Influenzaramt

Jeg har ligget brak. Jeg har haft den forfærdelige influenza, som mange er og har været ramt af her i februar. Jeg har ALDRIG haft så slem en influenza, og jeg har været rigtig dårlig og syg konstant i 14 dage. I de 14 dage har jeg ikke kunnet lave 7th Path Selvhypnose®. Jeg har IKKE været i stand til det. Kunne i holde mig vågen. Jeg har sovet mine dage væk. For 4 dage siden, syntes jeg det lettede i min krop. Jeg kunne igen være og tænke. Oh thank God!

MEN jeg har haft hovedpine, jeg har sovet forfærdeligt, været træt, jeg har været ked af det, grædt så det piskede, jeg har været sur og pirrelig, opgivende, modløs, oplevet håbløshed og syntes pludselig, at mit eget spejlbillede var ækelt. Det er lige før, jeg vil sige, at jeg oplevede nogle af de samme symptomer, som dengang jeg havde stress og angst. Jeg kunne slet ikke overskue, at hverdagen nu igen var tilbage, selvom det var det, jeg ønskede mig mest i de 14 dage, jeg lå syg. For 4 dage siden begyndte jeg igen at lave 7th Path Selvhypnose® igen – og i dag har været en dejlig dag. Den startede dog med hovedpine, men efter min morgen selvhypnose forsvandt hovedpinen. Jeg har haft overskud og været glad. Og nu går det op for mig, at nu er jeg ved at været i balance igen. Kun 14 dage med sygdom og uden selvhypnosen har fået min krop og mit sind i total ubalance, men nu er jeg tilbage igen. Takket været 7th Path Selvhypnose® har jeg nu hurtigt fået mod på livet, hverdagen og mig selv igen. Tidligere ville sådan en omgang have væltet mig endnu mere end nu.

I’m back!

Så derfor kan jeg roligt og ærligt fortælle dig, at 7th Path Selvhypnose® giver mig indre ro. Det kan mest mærkes, når jeg IKKE får det lavet.

Du kan også lærer 7th Path Selvhypnose®. Det kan enten gøres individuelt i min klinik eller på et af mine hold. Du kan læse mere om 7th Path Selvhypnose® her.