Børnehypnose

børnehypnoseAkkurat som os voksne, kan børn have en masse forskellige problemer, der dagligt fylder deres hoveder.
Nogle af de problemstillinger jeg arbejder med, kan fx være:
 • Barnet kan være kræsent
 • Barnets kan have svært ved at sove om aftenen/ natten
 • Barnet kan have svært ved at finde ro
 • Barnet kan have lavt selvværd
 • Barnet kan være udsat for mobning
 • Barnet kan have hjemve
 • Barnet kan være fyldt med bekymringstanker
 • Barnet kan være mørkeræd
 • Barnet kan være bange for hunde eller andre dyr
 • Barnet kan have problemer med tisseri om natten
 • Barnet kan have svært ved at sove på eget værelse
Særligt for børnene er, at de altid gerne vil gøre en masse for at gøre mor og far tilfredse og stolte. Når det ikke lykkes, ser de skuffelserne i forældrenes øjne (selvom vi prøver ikke at vise det), og barnet påvirkes helt ind i sin inderste kerne. Det er noget, der gør ondt på barnet, for han/hun vil så gerne gøre mor og far glade. Det er slet ikke sikkert, barnet viser det, men næste gang udfordringen kommer igen, rumsterer barnets underbevidst og sætter voldsomme følelser i gang i barnet, og det bliver nemt en dårlig cirkel at komme ind i. Det er noget, der kan påvirke barnet resten af livet.
I hypnose kan jeg hjælpe dit barn med nogle af de udfordringer, som fylder det. Børn kan have nogle af de samme problemer og udfordringer som voksne, men når jeg arbejder med børn, gør jeg det selvfølgelig på en naturlig måde for barnet, hvor mit sprogbrug selvfølgelig tilrettes barnets alder og forudsætninger. Det vil være som en historie, et eventyr, en drøm eller generelt bare noget rart for barnet.
Jeg er tidligere folkeskolelærer, så jeg har meget erfaring med børn i alle aldre. Jeg holder meget af arbejdet med børn, og jeg vil glæde mig til at kunne hjælpe dit guld.
Motivation
er en utrolig vigtig faktor i hypnosearbejdet. Det er vigtigt, at barnet selv er motiveret til at ville den forandring, der ønskes af forældrene. Som forældre er det ikke nok at sende barnet af sted og så håbe på det bedste. Det kræver, at forløbet hos mig præsenteres som et tilbud til barnet. På den måde kan barnet egentligt selv vælge, om det har lyst til hypnosebehandling og især også lyst til forandringen. Det skal altid være barnets frie valg at komme hos mig. Det giver klart det bedste resultat.
Som forældre er det desuden vigtigt, at I husker på, at barnet er en del af jer, det er JERES ansvar og dets udvikling ligger i jeres hænder. Det er vigtigt, at begge forældre er positive overfor hypnose.
Jeg tager indledende en telefonisk samtale med jer forældre. Det er jer, der er klogest på jeres barn. Når jeres barn kommer hos mig første gang, så sætter vi et samarbejde i gang, som jeg starter op, og som I, som familie, afslutter i hjemmet. Det kan fx være med gode råd, fremgangsmetoder, tiltag jeg giver jer, og ikke mindst positiv og opmuntrende vejledning og kærlighed, som I giver til jeres barn efterfølgende.
Under selve sessionen vil du, som forælder, ikke være til stede. Du er velkommen til at vente i venteområdet eller gå en tur i området imens. Du kan fortælle dit barn, at hun/ han skal ind og snakke med en sød og rar dame, som ønsker at hjælpe ham/ hende med det, vi nu skal arbejde med.
Hvornår er man barn og hvornår er man voksen???
Børnehypnose er for børn mellem 7-13 år.
Hvis dit barn er over 13 år, så arbejder jeg for det meste med 5-PATH® hypnoterapi, som er tilrettelagt til voksne, men i denne situation tilrettes den unges alder og forudsætninger.
Ring og hør nærmere på 21404421.
Book tid til børnehypnose her