Det siger klienterne

“Jeg har i dag været hos Martines hypnose og hypnoterapi og fået en behandling som hedder ”Wellnesshypnose”. Efter en meget travl uge og især på selve dagen, var det præcist hvad jeg trængte til. En meget effektiv behandling, hvor kroppen virkelig kom helt ned i gear. Hovedet fik en mulighed for at koble fra, og kroppen fyldes med en afslappende og rolig følelse. En dejlig behandling som jeg varmt kan anbefale til personer med en travl hverdag, eller personer som bare gerne vil være god ved sig selv.”

Anja

Jeg har deltaget i “Stille Søndag” og dette kan varmt anbefales. Ser frem til de næste mange gange!

Kan helt klart anbefale et besøg hos Martine. Vidste ikke helt hvad jeg gik ind til, men Martine brugte meget tid på at forklare, hvad hypnose er, inden vi gik i gang, hvilket gjorde, at man slappede helt af. Det er absolut ikke sidste gang, at jeg besøger Martine.

Mine klienter betyder meget for mig. Især fordi jeg er meget stolt af, at kunne give dem den hjælp, de har brug for og skabe ro og forandringer for dem. Men også fordi, det er dem, jeg “lever af”. Mine klienters ord og anbefalinger betyder rigtig meget og det er noget, der gør mig glad og stolt, når jeg modtager en god anbefaling eller udtalelse.

Har du fået behandling hos mig og har lyst til at fortælle om det, så send mig gerne en mail med det. Det betyder alverden.

Af hjertet tak

/Martine