Lydfiler

LydfilerKlinikken udbyder lydfiler til at forstærke en forandring inden i dig. Det kan både være lydfiler til børn og voksne. Der er forskellige emner lydfiler, og du skal selvfølgelig vælge det, der passer bedst til dig.

Anbefaling

Når du lytter til en hypnoselydfil, er det vigtigt, at du lægger eller sidder trygt og godt, uden at blive forstyrret. Lydfilen skal allerhelst lyttes til DAGLIGT i 1-2 måneder, for at give den forandrende effekt.

Lydfilerne varer mellem 10-20 minutter, som er godt givet ud på en hel dag. Tænk på at det vil forandre din tankegang og din måde at arbejde med din målsætning på.

Der kommer løbende nye lydfiler ind på siden.

Lydfiler som supplement

Hypnoselydfiler virker fint som “hjemmebehandling”.

Det skal dog tilføjes, at hypnoselydfilerne suppleret med 1-1 live hypnosesessioner hos Martines forstærker processen.

Rettigheder:

Martines hypnose og hypnoterapi har alle rettigheder til alle de leverede produkter og alt det materiale, du modtager som medlem af klubben. Ved køb opnås personlig brugsret, hvilket betyder at produkter og materialer behandles fortroligt og derfor ikke må udleveres eller videregives til tredjemand. Produkter og materialer må derfor kun anvendes til eget brug. Materialerne og produkter må derfor heller ikke bruges til kommercielt eller officielt brug.

Ansvar:

Martines fraskriver sig ethvert ansvar for dit brug af de online produkter. Dog foreskrives det, at du ikke kører bil eller arbejder ved maskiner, imens du lytter til lydfilerne. Det anbefales at lytte til lydfilerne i ro fx siddende eller liggende. Martines fraskriver sig ethvert ansvar for dit liv. Produkterne og materialerne kommer med anbefalinger, gode råd og anvisninger med viden om, at du tager vare på DIT liv og påtager dig det fulde ansvar.

Inden du lytter til én af mine lydfiler, vil jeg bede dig lytte til nedenstående lydfil: Klar til hypnose. Det er vigtigt for at få det allerbedste resultat for dig.

Tak fordi du lytter med.

Kvinde, elsk dig selv og din krop:

er en særdeles gennemarbejdet og gennemtestet lydfil til kvinder, der har brug for at mærke lidt selvkærlighed, så de igen kan shine og stråle, som de fantastiske kvinder de er.

Køb her: 199,-

Vejen til et gladere og lettere jeg

er en fantastisk hypnoselydfil, som hjælper dig godt igang med dit personlige vægttab.

Hvis du gerne vil tabe dig, er det her en rigtig god måde mentalt at få din underbevidsthed til at arbejde sammen med dig, så du kan overvinde dine dårlige madvaner.

Køb her: 199,-

 


En særlig, personlig lydfil

Det er muligt, at købe en særlig, personlig fremstillet lydfil.

Du kan betragte det som en kærlig gave til dig selv eller én, du holder af.

Lydfilen vil være dit private eje, og kan downloades og gemmes til evig tid.

Lydfilen fremstilles efter køb og en kort telefonisk samtale med Martine.
Du skal forvente 7-10 dages produktionstid.

Den private lydfil leveres via mail.

En privat lydfil vil forstærke processen, hvis du i forvejen er eller har været i forløb hos Martine.

Køb her: 500,-

Slap af på 9 min.

Denne lydfil er en lydfil, du kan bruge, når du læser til eksamen og har brug for en mental pause.

Du kan selvfølgelig også bruge den i mange andre sammenhænge og situationer.

Det vil bringe dig godt til ro.

Læg dig ned et godt, rart og sikkert sted i blot 9 minutter og mærk, hvordan kroppen hurtigt falder til ro og får energi.

Køb her: 29,-