Lydfiler

Klinikken udbyder lydfiler til at forstærke en forandring inden i dig. Det kan både være lydfiler til børn og voksne. Der er forskellige emner lydfiler, og du skal selvfølgelig vælge det, der passer bedst til dig.

Anbefaling

Når du lytter til en hypnoselydfil, er det vigtigt, at du lægger eller sidder trygt og godt, uden at blive forstyrret. Lydfilen skal allerhelst lyttes til DAGLIGT i 1-2 måneder, for at give den forandrende effekt.

Lydfilerne varer mellem 10-20 minutter, som er godt givet ud på en hel dag. Tænk på at det vil forandre din tankegang og din måde at arbejde med din målsætning på.

Der kommer løbende nye lydfiler ind på siden.

Lydfiler som supplement

Hypnoselydfiler virker fint som “hjemmebehandling”.

Det skal dog tilføjes, at hypnoselydfilerne suppleret med 1-1 live hypnosesessioner hos Martines forstærker processen.

Rettigheder:

Martines hypnose og hypnoterapi har alle rettigheder til alle de leverede produkter og alt det materiale, du modtager som medlem af klubben. Ved køb opnås personlig brugsret, hvilket betyder at produkter og materialer behandles fortroligt og derfor ikke må udleveres eller videregives til tredjemand. Produkter og materialer må derfor kun anvendes til eget brug. Materialerne og produkter må derfor heller ikke bruges til kommercielt eller officielt brug.

Ansvar:

Martines fraskriver sig ethvert ansvar for dit brug af de online produkter. Dog foreskrives det, at du ikke kører bil eller arbejder ved maskiner, imens du lytter til lydfilerne. Det anbefales at lytte til lydfilerne i ro fx siddende eller liggende. Martines fraskriver sig ethvert ansvar for dit liv. Produkterne og materialerne kommer med anbefalinger, gode råd og anvisninger med viden om, at du tager vare på DIT liv og påtager dig det fulde ansvar.

Klik videre til lydfilerne her

Lydfiler