Om Martine

Hej og velkommen til. om Martine

Her kan du læse lidt om Martine. Navnet bag Martines hypnose og hypnoterapi. Det er mig, du møder i klinikken.

Jeg er meget glad for, at du kigger forbi. Jeg sætter en ære i at kunne hjælpe dig.

Jeg hedder Martine Eskildsen. Jeg bor i Herning med min familie.

Jeg har i foråret 2017 uddannet mig til NGH certificeret Hypnoterapeut, Certificeret 5-PATH® hypnoterapeut, Certificeret underviser/ lærer i 7th-Path Selv-Hypnose® og er desuden også uddannet folkeskolelærer.

 

Jeg arbejder nu fuldtid i mine egen klinik med hypnoterapi, hypnose og selvhypnose.

Jeg er en passioneret kvinde, som holder af at hjælpe mennesker med at få det godt. Derfor faldt min interesse på 5-Path® hypnoterapi og 7-Path® Selvhypnose uddannelsen, da behandlingen for mig VIRKER utrolig godt.

Egne erfaringer

Jeg har selv været igennem en lang rejse med selvværdsproblemer, stress, angst og indre uro. Jeg har adskillige sygemeldinger bag mig, hvor jeg var på afgrundens rand og som til sidst gjorde, at antidepressiv medicin var på recepten til mig. Noget jeg bestemt ikke havde lyst til, men som til sidst måtte være en nødvendighed. Jeg besluttede mig for (i stedet for antidepressiv) at prøve et hypnoterapeutisk forløb, hvilket var det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv. Det skulle jeg have gjort langt tidligere. Derfor er jeg, i min egen praksis, et synligt bevis på, at det virker. Min angst og indre uro forsvandt hurtigt efter, jeg begyndte behandlingerne og jeg har fået langt større tro på mig selv og mit eget værd. Jeg fik både et 5-Path forløb, samt lærte 7-Path selvhypnose, som jeg laver hver dag nu.

Jeg prioriterer ærlighed, tryghed, mod og vilje, når du kommer i min praksis. Jeg er glad for at kunne hjælpe og jeg ønsker for dig, at vi sammen kan finde din rette vej frem til det du ønsker at ændre, velvære, indre ro og et lettet sind.

Velkommen hos ”Martines”.

Læs mere om hypnose herLæs mere om 5-pathlæs mere om 7-path

 

 

 

 

 

 

Jeg har taget min hypnoseuddannelse hos:

Westh hypnose

 

 

 

Westh Hypnose & Hypnoterapi
E-mail: Karen@westh-hypnose.dk
Website: http://www.westh-hypnose.dk
Facebook: https://www.facebook.com/WesthHypnose/?fref=ts

Westh Hypnoseuddannelse
E-mail: Karen@westh-hypnose.dk
Website: http://www.westh-hypnoseuddannelse.dk
Facebook: https://www.facebook.com/HypnoseuddannelseWesth/?fref=ts

Jeg er medlem af National Guild of Hypnotists: