Stille søndag

Stille søndag – for voksne
Stille søndag i SundhedshusetSlip din stressede krop fri.
Giv dig selv et øjebliks stilhed.
Bliv fyldt op med selvkærlighed, nærhed og taknemmelighed.
Få et mentalt boost.
Søndag eftermiddag skal du alligevel lade op til ugen, der kommer, så hvorfor ikke gøre det i trygge, sikre rammer, hvor du bliver guidet til total afslapning. Du vil gå fra timen med dejlig indre fred og ro.Holdet er for alle, der er interesseret i at give sig selv lidt ro, samt et stille kærligheds- og opmuntringsboost.Du vil ved hjælp af en introduktion blive dejligt afslappet, både mentalt og fysisk, og efterfølgende blive fyldt op i krop, sind og sjæl.Efter sessionen vil du blive tilbudt en kop dejlig varm the eller kaffe.


Stille søndag for børn
Stille søndag for børnGiv dit barn et øjebliks stilhed.
Giv dit barn en mulighed for at slippe sin stressede krop fri.
Lad dit barn blive fyldt op med selvkærlighed, nærhed og taknemmelighed.
Giv dit barn et mentalt boost.
Søndag eftermiddag skal I alligevel lade op til ugen, der kommer, så hvorfor ikke gøre det i trygge, sikre rammer, hvor dit barn bliver guidet til total afslapning. Dit barn vil gå fra timen med dejlig indre fred og ro.Holdet er for børn i alderen 8-14 år.
Holdet er for de børn, der gerne vil være med. De skal ikke sendes af forældrene, hvis de ikke selv har lyst.Dit barn vil ved hjælp af en introduktion og en fortælling blive dejligt afslappet, både mentalt og fysisk, og efterfølgende blive fyldt op i krop, sind og sjæl.Efter sessionen vil jeg byde på et glas vand eller saftevand.

Find kommende hold her